Leverans och retur

LEVERANSER

Leverans sker med Postnord. Vi levererar dina varor inom 10 arbetsdagar från det datum du har gjort ditt köp. Vår målsättning är att du ska få din leverans inom denna tid, leveranstiden kan dock dröja lite längre vid högsäsong/kampanjer, och/eller andra omständigheter som gör att leveransen kan dröja något extra.

Vi skickar alla våra försändelser med Postnord. I det fall paketet inte kan levereras direkt i brevlådan, får du en avisering från Postnord i brevlådan eller via SMS, vilken du använder för att lösa ut ditt paket på angivet utlämningsställe.

Vi på Bambukalsonger.nu tillämpar inte delleveranser. När vi skickar din order debiteras du beloppet för de varor som faktiskt skickas. Du får en bekräftelse när varorna skickats. De varor som inte finns i lager krediteras dig som kund.

Bambukalsonger.nu är betalningsansvariga ifall varan skadas eller kommer bort på väg till dig. Du måste då kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt, dock senast inom 60 dagar. Kommer varan bort eller blir skadad när du returnerar varan så är det du som är betalningsskyldig.

Vi levererar i dagsläget enbart till Sverige.

EJ UTLÖSTA PAKET

Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från Postens utlämningsställe, förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga de faktiska kostnader som uppstår i samband med en sådan retur + hanteringskostnad. Faktura skickas ut inom 3 dagar från datumet då det outlösta paketet registrerats hos oss. Har man fler än 3 outlösta paket så kommer man att spärras för shopping hos oss.